Khidmat Runding Pelaburan Unit Trust

TAK SAMPAI SETAHUN, PELABURAN UNIT TRUST BOLEH MENCECAH HAMPIR 100%

Bukan sekali dua, tetapi berkali-kali!

Tinta Kata Admin Pedagangjawa

Siapa je yang tak tahu pasal pelaburan unit amanah betul tak? Satu pelaburan kolektif yang diuruskan oleh seorang Fund Manager untuk mendapatkan keuntungan dari segi Capital Gain mahupun Dividen. Memandangkan saya seorang pelabur dan trader tegar, asal ada instrument pelaburan yang patuh syariah dan dipantau kerajaan, mesti saya akan sebat

Bila saya buat kajian, saya rasa cukup seronok untuk melabur dalam unit amanah ini. Bayangkan anda hanya perlukan modal serendah RM 100 sahaja untuk  melabur, bahkan ada tawarkan modal pelaburan yang lebih rendah (RM 10). Kedua, dengan modal yang kecil tu, kita boleh mendapat bahagian dalam satu PORTFOLIO yang WELL DIVERSIFIED yang mana ianya mustahil bagi mereka yang tiada modal yang besar. Ketiga, nak buat Averaging cukup senang dan terakhir yang paling best, TAK PAYAH FIKIR PASAL STOPLOSS atau CUTLOSS. Beli peram, nikmati dividen dan jual semasa harga sedang positif!

TAPI, Walaupun Unit Trust ni bagus dan WELL DIVERSIFIED, masih ramai orang yang tidak berpuas hati, Untung tidak berbaloi dengan risiko yang dihadapi, terpaksa menunggu sampai 10 Tahun, tetapi pulangan hanya 20% sahaja, malah ada yang terus menerus dalam kerugian!

Jadi, saya mula membuat penelitian, kenapa ada pelabur yang TERPAKSA TUNGGU LAMA, UNTUNG TIDAK BERBALOI, dan MASIH DALAM KERUGIAN TERUS MENERUS. Akhirnya, saya tersedar bahawa kesilapan ini bukan berasal dari pelabur tetapi dari KAMI iaitu UNIT TRUST CONSULTANT, yang gagal memberikan nasihat yang tepat dan cekap. Ini antara SEBAB UTAMA kenapa pelabur tidak mendapat pulangan yang berbaloi.

  1. Memilih Dana Tabung Yang MAHAL (Seorang Pelabur kena ada mindset untuk beli pada harga yang murah)
  2. Memilih Dana Yang BERKUALITI RENDAH DAN TAK PERFORM! (Jika dana tersebut berkualiti rendah, agak sukar harga unit tersebut untuk naik)
  3. Beli dana yang TAK SESUAI DENGAN RISIKO (Bayangkan anda tak boleh rugi besar-besar, tetapi anda beli dana yang aggresif)
  4. TAK JUAL masa untung besar (Ada kes, seorang makcik dah untung 95%, tetapi tak tau bila masa terbaik nak jual, akhirnya harga jatuh dan keuntungan hanya sekitar 10-20% sahaja)
  5. Labur secara LUMP SUM. (Pelabur tak boleh nak buat averaging sebab tak ada duit spare)

Selepas saya meneliti 5 DOSA BESAR yang dialami oleh pelabur, saya telah membangunkan satu SISTEM RANGKA KERJA yang holistik dan menyeluruh untuk meningkatkan kebarangkalian keuntungan yang tinggi dalam pelaburan unit amanah. Memperkenalkan.

KHIDMAT RUNDINGAN PELABURAN UNIT TRUST PEDAGANGJAWA

Sebagai seorang yang berlesen dibawah Federation of Investment Managers Malaysia (FIMM) kod (00047812) dan berpengalaman hampir 7 tahun dalam bidang trading dan pelaburan, ini adalah kelebihan yang bakal anda perolehi daripada saya, berbeza dengan Unit Trust Consultant yang lain

  1. Saya akan cari produk pelaburan Unit Amanah BERKUALITI TINGGI menggunakan Fundamental Analisis
  2. Saya akan cari produk pelaburan Unit Amanah yang MURAH menggunakan Teknikal Analisis
  3. Saya akan rangka STRATEGI AVERAGING yang unik, berdasarkan kepada personaliti anda.
  4. Saya akan beritahu BILA UNTUK JUAL UNIT TRUST anda dengan keuntungan yang paling OPTIMUM
  5. Saya akan dedahkan cara untuk MINIMUMKAN KOS PELABURAN dengan hanya sekali bayaran Sales Charges sahaja.

Dapatkan Servis Rare ini Sekarang.  Servis Ini Terhad Hanya 51 ORANG Sahaja Setiap Bulan (Had ini diletakkan bagi menjaga kualiti servis yang saya tawarkan)

>>>KLIK SINI UNTUK DAPATKAN KHIDMAT RUNDINGAN PELABURAN UNIT TRUST<<<

*Caj khidmat nasihat ini telah diserap kedalam Sales Charges ketika anda membuat pelaburan bersama saya.

Disini saya lampirkan 5 jenis dana unit amanah yang datang dari syarikat yang berbeza beza tetapi memberikan pulangan yang amat berbaloi, apabila melalui rangka kerja analisis bersistematik yang dibangunkan oleh saya.

Nanti Dahulu! Bagi memastikan anda mendapat servis yang berbaloi-baloi, saya sanggup tambah satu lagi servis iaitu Ringkasan Eksekutif Bulanan. Ringkasan ini akan menerangkan status pelaburan anda secara ringkas tapi padat serta tindakan yang perlu anda laksanakan supaya anda mampu membuat keputusan yang bijak melalui nasihat daripada mereka yang pakar.

Dapatkan Servis Rare ini Sekarang.  Servis Ini Terhad Hanya 51 Orang Sahaja Setiap Bulan (Had ini diletakkan bagi menjaga kualiti servis yang saya tawarkan) KLIK LINK INI UNTUK TERUS WHATSAPP SAYA!

>>>KLIK SINI UNTUK DAPATKAN KHIDMAT RUNDINGAN PELABURAN UNIT TRUST<<<

P.S : Just sit Back and Relax, Biar Saya, Consultant Anda serta Fund Manager Uruskan Pelaburan Anda.

P.S.S :Bagi mereka yang dalam kerugian, saya tawarkan servis  Review pelaburan secara percuma, Call saya Okay?