Kelas Percuma Pedagangjawa

Bismillahirrahmanirrahim

Biografi Penulis

Beliau seorang trader dan juga penulis semenjak tahun2009 (Penulis), 2015 (Trader) sehingga ke hari ini. Pengalaman beliau sepanjang dari tahun 2015 sebagai seorang trader telah menghasilkan sebuah Ebuku Short Swing Pedagangjawa. Ebuku ini telah dihasilkan berdasarkan pengalaman beliau sendiri dalam melakukan trading di dalam Instrument Forex dan juga Saham.

Beliau juga seorang Marketing Representative yang berdaftar dengan Suruhanjaya Sekuriti dan memperolehi markah sebanyak 86% ketika ujian penilaian dilaksanakan oleh Suruhanjaya Sekuriti. Kini beliau merupakan seorang MR dibawah syarikat broker Philip Capital Market. Broker PCM antara broker yang menawarkan perkhidmatan pelaburan Private Mandate di dalam Malaysia.

Selain itu, beliau juga merupakan seorang jurulatih yang terlatih ketika berkhidmat di dalam pasukan tentera ATM. Oleh itu, beliau mempunyai skil dan pengalaman dalam menyampaikan ilmu dan pelajaran yang berkesan kepada anggota-anggota bawahan beliau semasa perkhidmatan.

Kelas Percuma

Beliau menawarkan khidmat untuk memberikan kelas/ceramah/Sesi Coaching PERCUMA berkaitan dengan dunia pelaburan dan trading. Dibawah merupakan perkara tajuk yang biasa dikongsi oleh beliau di dalam mana-mana sesi.

  1. Elemen Pembangunan Sistem Analisa Teknikal
  2. Realiti Dunia Trading/Saham Berdasarkan Pengalaman Sebenar
  3. Short Swing Pedagangjawa
  4. Teknik Merangka Portfolio Pelaburan

Oleh itu, mana-mana institusi, universiti mahupun orang perseorangan yang ingin menjemput beliau, boleh menghubungi secara terus melalui nombor tertera :

  1. Call / Whatsapps / Telegram : 018-941 8731
  2. Email : tenteraangin@gmail.com

Mana-mana institusi atau orang perseorangan yang ingin menjemput beliau bagi mengisi slot ceramah/kelas/sesi coaching di sekitar Kuala Lumpur haruslah menetapkan perkara-perkara dibawah :

  1. Tarikh
  2. Masa
  3. Tempat
  4. Jumlah Jangkaan Hadirin / Penonton

BANGSA MEMBACA BANGSA MELAWAN

Sekian terima kasih.